VASST
Online betaalsystemen

Betalingsmethoden voor elke website

Op zoek naar een online betaalsysteem?

Een betaaloplossing vinden voor je specifieke wensen is niet eenvoudig. Er zijn veel aanbieders met kant-en-klare systemen maar al te vaak is het toch nét niet naar wens. Wij kunnen elk betaalsysteem naar wens bouwen en bieden voor het gemak een basismodule aan van onze internetkassa om zo online betalingen te ontvangen . Zo heb je je eigen online kassasysteem waarmee je klanten kunnen afrekenen!

Een betaalsysteem op je website kan al vanaf €495,-

Wat kan je met ons systeem? Simpel: klanten registreren (met zelfgekozen velden) en bedragen af laten rekenen. Het systeem stuurt de bevestiging naar jou en de klant per mail en je kunt inloggen in het systeem om een overzicht van de klanten met betaalstatus te zien met de gekozen betaalmethode. Deze basismodule is voor veel ondernemers voldoende en kost €495,- ex BTW en kan bijzonder snel in werking worden gezet. Dit zijn eenmalige kosten, geen addertjes onder het gras of verborgen abonnementskosten. Hosting van je website valt hier niet onder maar wellicht heb je al een draaiende website in HTML/PHP/Wordpress/Joomla etc. waarin we de internetkassa gaan opzetten.

Hoe werkt het systeem?

De klant komt op op jouw website en wil gaan betalen op de (nog te maken) betaalpagina. Van tevoren stellen we in welk bedrag (of verschillende bedragen) jouw klant dient af te rekenen met eventuele opties. Vervolgens vult de klant de vereiste gegevens in zoals NAW-gegevens en eventuele extra gewenste velden zoals bijvoorbeeld leeftijd of geslacht, geboortedatum etc. Ten slotte kiest de klant voor de gewenste betaalmethode en rekent af. De klantgegevens worden opgeslagen in de database met de bijbehorende status van betalingen (verlopen, mislukt, geannuleerd, voltooid).

De klant heeft een scala aan betaalmethodes:  Ideal, Paypal, Mastercard, Visa, Maestro, V-Pay, PayPal, BanContact/MisterCash (België), SOFORT Banking (Duitsland), Overboekingen, SEPA Incasso, Belfius DirectNet (België), Bitcoin, Podium Cadeaukaart, PaySafe Card en indien gewenst de mogelijkheid om te kiezen voor PIN of contant op locatie (dus niet online afrekenen). Na de betalingen ontvang jij en de klant een bevestiging van reservering/aankoop/aanmelding etc. met bijbehorende status van betaling.Je kunt zelf eenvoudig inloggen in de backend om het overzicht van de klanten te bekijken.

Voor €100,- ex BTW extra is het mogelijk om kortingscodes aan te maken waarmee de klant korting kan krijgen, bijvoorbeeld een percentage van het totaal of een vastgesteld bedrag. In de backend (waar je zelf alle klanten met betaalstatus kunt zien), kunnen we alles naar wens wijzigen en aanpassen. Dit valt niet in de basisprijs van €495,- ex BTW! Hiervoor hanteren we de tarieven van de bundels.
Nagenoeg alles is technisch mogelijk, wij zoeken de juiste oplossing! Voor maatwerk kunnen we natuurlijk een maximum bedrag berekenen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Waarvoor kan ik dit betaalsysteem gebruiken?

Enkele voorbeelden waarvoor je dit betaalsysteem kan gebruiken:

  •  een reserveringssysteem; dit kan voor een afspraak zijn op één tijdstip zoals een tandarts, psycholoog, autogarage, pretecho bedrijf, consultant enz.
  •  een boekingssysteem; dit kan voor een parkeerplaats zijn (dus meerdere dagen), hotels, verhuurbedrijven enz.
  •  verkoop van online advies, downloads, fysieke producten/ kleine winkel
  •  betaling van facturen en opdrachten (facturen worden een stuk sneller betaald via Ideal dan met bankoverschrijvingen!)

Er zijn nog veel meer mogelijkheden te bedenken om je klanten online af te laten rekenen en dus online betalingen te ontvangen. Voordeel is dat bij de meeste betaalmethoden het geld al binnen enkele dagen op je rekening staat. Wij maken alleen het systeem, de betalingen gaan direct vanaf de klant naar Mollie en kan de eerstvolgende dag al op je rekening bijgeschreven staan!

Wat heb ik nodig om het volledig werkend te krijgen?

  •  Inschrijving KvK
  •  Account bij Mollie (onze vaste, snelle, voordelige en zeer betrouwbare PSP Payment Service Provider)
  •  Website waarop het betaalsysteem moet komen (wij kunnen eventueel een site registreren, bouwen en hosten op onze servers in Nederland!)

Als eerste heb je dus een inschrijving Kamer van Koophandel nodig. Vervolgens heb je een account nodig bij Mollie. Hier moet je de stappen doorlopen om het account aan te maken en vervolgens voor alle gewenste betaaldiensten de voorwaarden accepteren.

Direct beginnen met een online betaalsysteem? Dat kan!

Volg de bovengenoemde stappen en neem contact met ons op. Zodra wij de inloggegevens hebben, ga we voor je aan de slag. Zelfs wanneer je nog geen website hebt, kunnen we alles vrij snel regelen. Dit alles kan dus in één dag gebeurd zijn!

Is een Androids/iOS app voor betalingen ook mogelijk?

Natuurlijk! Zoals gezegd is technisch gezien bijna alles mogelijk . Vandaar dat we deze basismodule aanbieden en de extra wensen apart maken en berekenen. Het basissysteem is te maken in gewenste kleuren en afmetingen, gewenste velden en zelfgekozen logo’s. Hier kunnen we ook apps van maken die in de App Store van Apple of de Play Store van Google te vinden zijn. De kosten hiervoor zijn ook €495,- ex BTW dus voor €990,- ex BTW  heb je een online betaalsysteem zonder maandelijkse kosten (natuurlijk wel de hosting van je website).

Extra werkzaamheden doen we graag voor je. Zo kun je denken aan klantaccounts, zodat de klant bij herhaalde betalingen niet steeds dezelfde klantgegevens in hoeft te vullen. Al onze diensten zijn op prepaidbasis en worden afgerekend per minuut! Zo betaal je nooit teveel. Zie onze bundels en tarieven voor meer informatie.

Ons betaalsysteem is standaard voorzien van de velden: Voornaam, Achternaam, Straat & Huisnummer, Postcode, Woonplaats, Opmerkingen. De mogelijkheid bestaat tevens (gratis) voor klanten om te kiezen voor “ter plekke betalen” (dus betalen met pin of contant i.p.v. online afrekenen). 

*iDEAL werkt direct samen met 9 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.
*Betalingen met SEPA incasso kan inmiddels in 34 landen!! Hiermee wordt automatisch het geld van de rekening van de klant afgeboekt.
*SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar.

Ook wanneer je al een webwinkel hebt en deze betalingsmogelijkheden wilt toevoegen, dan kunnen we je hiermee van dienst zijn. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!