VASST
Professionele notulisten

Notuleerservice voor Haarlem en de Randstad

Professionele notuleerservice voor de Randstad

Het correct notuleren van vergaderingen is een specialistisch vak. Toch wordt deze taak maar al te vaak toebedeeld aan een van de deelnemers aan de vergadering. Degene die de aantekeningen maakt, is vervolgens ook nog eens veel tijd kwijt aan het uitwerken ervan. Een inefficiënte werkwijze die absoluut voor verbetering vatbaar is. Daarom bieden wij bedrijven en organisaties in de Randstad de mogelijkheid het notuleren uit te besteden aan onze professionele notulisten. Dan kunnen alle deelnemers zich volledig concentreren op de vergadering.

Onze notuleerservice kan altijd worden ingezet, of het nu gaat om het verslaan van een grote vergadering, een besloten bijeenkomst of een belangrijk gesprek. Onze ervaren notulisten mengen zich nooit in de discussie en schrijven een objectief, neutraal en integer verslag dat altijd eerst door onze corrector grammaticaal en op inhoud wordt gecontroleerd.

Het is snel geregeld!

Ter voorbereiding heeft onze notulist slechts de agenda, deelnemerslijst, vergaderstukken en eventueel de notulen van de vorige bijeenkomst nodig. Binnen een week ontvang je in concept de uitgewerkte notulen waarop je nog kunt reageren. De reacties worden door ons zo snel mogelijk verwerkt, waarna je de definitieve notulen digitaal toegestuurd krijgt. De gemaakte geluidsopname van de vergadering is desgewenst ook beschikbaar.

Je ontvangt een factuur voor de tijd die onze notulist aanwezig is bij de vergadering en voor de uitwerktijd. Uiteraard is de uitwerktijd afhankelijk van de complexiteit en het karakter van de vergadering.

Een op maat gemaakt verslag

Je bepaalt helemaal zelf wat voor soort verslag er door onze notulist gemaakt moet worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een letterlijke uitwerking van alles wat er door de deelnemers is gezegd. Een andere optie is een uitgebreid samenvattend verslag dat uitsluitend de meest relevante zaken van de vergadering bevat.

In een kort samenvattend verslag worden de besproken onderwerpen helder en beknopt vastgelegd. Wil je voor een hele gunstige prijs een efficiënt vergaderverslag van topkwaliteit laten maken? Neem dan snel contact met ons op om de notuleerservice te reserveren.

Tarieven notuleerservice


Voor het notuleren van uw vergadering rekenen wij een tarief vanaf slechts €0,50 per minuut (€30,- ex. BTW per uur).
Wij rekenen €0,19 per km vanaf ons vestigingsadres in Haarlem.
Per vergaderuur moet rekening worden gehouden met 2 tot 4 uur uitwerktijd van het verslag. Dit is afhankelijk van de gewenste vorm van het verslag.

Nog vragen?

Neem contact met ons op via +31 238 444 816 of via ons contactformulier.